Våra verksamheter

Högkvalitativa Uterum och tillbyggnader

Exterium

Vi värdesätter tiden hemma alltmer och att kunna förlänga utesäsongen har blivit en önskan hos många. Med mångårig erfarenhet av allt från bygglovsprocesser till konstruktion, byggnation och design är Exterium vara det självklara valet vid totalentreprenad av uterum. Exterium är ett premium brand som inte nödvändigtvis konkurrerar med lägsta pris, utan istället fokuserar fullt ut på kvalitet, hög servicegrad och kundnöjdhet. Företaget, vars namn är en ordlek på exteriör och uterum, lanserades som en egen företagsenhet år 2021.

EN PÅLITLIG PARTNER VID BYGGNATION OCH RENOVERING

TJF Entreprenad

TJF Entreprenad har en gedigen kundportfölj och har ansvarat för många stora och avancerade projekt. Företaget samarbetar nära med stora husleverantörer som Borohus, Västkuststugan, med flera, samt fastighetsförvaltare. I samverkan med partners bygger företaget kontinuerligt upp nya områden i Stockholm med omnejd. TJF Entreprenad har byggt hundratals hus med mycket gott renommé. Detta tack vare kunniga medarbetare och underleverantörer med omfattande erfarenhet av stora och mindre byggprojekt. 

PROFESSIONELL YTSKIKTSBEHANDLING IN- OCH UTOMHUS

TJF Måleri

Målning inomhus och fasadmålning av högsta kvalitet leder oavkortat till goda kundrelationer. Professionella medarbetare bistår med sina kunskaper så att vägen från idé till lyckat resultat är säkrad. Många års erfarenhet av yrket ger oss en arbetsstolthet i det vi gör. Företagets tjänster utförs med bästa möjliga prestanda och har utvecklat ett starkt rykte för dessas effektivitet och tillförlitlighet. TJF Måleri slutför alltid alla uppdrag fackmannamässigt och följer standarder som ABS 09, med flera. Samtliga anställda har ID06 för allas säkerhet och regelefterlevnad. 

DET BÄSTA FÖR DIN BOSTAD

Gröna Bygget

Kontakter med hantverksfirmor ställer ofta höga krav på beställaren när det gäller kunskaper, ledig tid och förmåga att projektleda. Riskerna och fallgroparna är många. Det har populära tv-program som Fuskbyggarna och Byggfällan visat med all önskvärd tydlighet. Gröna Bygget har kommit till av en anledning. Det är den sortens företag vi själva vill anlita. En tillförlitlig organisation som sätter dig och dina behov i första rummet. En lyhörd kontakt till ett brett utbud av högkvalitativa tjänster. Addera till det trygghet och personligt bemötande och du har Gröna Bygget – hantverkstjänster som är det bästa för din bostad.

Redovisning och juridik för vår bransch

Företagstjänster

Cyntus AB har klienter som vi sköter löpande bokföring och årsredovisningar åt. När Cyntus AB har uppdraget att handha ett företags ekonomi, och allt omkringliggande arbete, innebär det att vi tar helhetsansvar för allt.

Vi bistår även företag inom våra verksamhetsområden med juridisk rådgivning och dito tjänster. Våra företagstjänster vänder sig främst till små- och medelstora bolag.